Vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi mai mult senin ziua, variabil noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 10 grade, iar cele minime între -6 și -3 grade.

Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și uscată, cu excepția DN18  în Pasul Prislop, între km 160 și km 180, unde carosabilul este parțial umed. Nu a fost nevoie de intervenție cu material antiderapant. Cât despre sectoarele de drumuri județene, acestea au carosabilul curat și uscat.  S-a acționat pe tronsoanele de drumuri județene cu două utilaje si s-au răspândit opt tone de material antiderapant.

Cerul este senin. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul suflă slab, la moderat. Stratul de zăpadă măsura până la 45 cm la stația meteo Iezer, 34 cm la Cavnic, 30 cm în Pasul Gutâi, 22 cm în Baia Borșa, 20 cm la Firiza. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost în scădere. Gheața este prezentă la malurile râurilor Vaser, Ruscova, Iza, Mara și Cavnic.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.