Pe DN 18, în Pasul Prislop, a nins, iar pe carosabil e zăpadă frământată de până la 1 cm. Celelalte sectoare de drumuri naționale au partea carosabilă curată și umedă în zonele de deal și de munte, respectiv curată și uscată în zonele de șes. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu 13 utilaje și au împrăștiat 51 de tone de material antiderapant.

Carosabilul sectoarelor de drumuri județene este curat și uscat. Sunt porțiuni în zona de munte unde partea carosabilă este curată și umedă. S-a intervenit cu 23 de utilaje și s-au răspândit 195 de tone de material antiderapant.

Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare în zona înaltă de munte. Temperaturile negative au favorizat formarea de gheață la malurile râurilor Vișeu, Cisla, Vaser, Ruscova și Mara.

Vremea se va încălzi astăzi. Cerul va fi variabil, mai mult noros seara și noaptea. Pe arii restrânse, în cursul nopții, vor cădea precipitații predominant sub formă de ploaie, care pot favoriza depunerea de polei. La munte precipitațiile vor

fi mixte. Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări îndeosebi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 4 grade, iar cele minime între -1 și 2 grade. Izolat se va semnala ceață.

Sursă informații și foto: Prefectura Maramureș

CITEȘTE ȘI: Vremea în Maramureș până în 25 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.