Cum stăm cu drumurile și cu vremea astăzi în Maramureș? Hai să recapitulăm. Așadar: sectoarele de drumuri naționale au carosabilul curat și parțial umed în zona de munte, în rest curat și uscat. S-a intervenit pe sectoarele de drumuri naționale cu două utilaje și s-au împrăștiat patru tone de material antiderapant. Tronsoanele de drumuri județene au carosabilul curat si uscat. S-a acționat pe sectoarele de drumuri județene cu trei utilaje și 16 tone de material antiderapant.

Cerul este acoperit în zona de munte și parțial acoperit în rest. Fulguiește la Borșa și în Pasul Prislop. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare pe creste. Stratul de zăpadă măsura pana la 46 cm la stația meteo Iezer. Debitele și nivelurile cursurilor de aăa au fost ușor variabile.

Vremea se va răci față de ziua precedent și va fi rece pentru această perioadă a anului. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restrânse, îndeosebi la munte, va ninge slab. Vântul va sufla slab, la moderat cu unele intensificări pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 si 3 grade, iar cele minime între -8 si -4 grade.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău.

CITEȘTE ȘI:
Vremea în Maramureș până în 20 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.