Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă. Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și umedă. Sunt tronsoane de drumuri unde pe partea carosabilă e zăpadă frământată.

Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 26 de utilaje și au împrăștiat 220 de tone de material antiderapant. Carosabilul sectoarelor de drumuri județene este curat și umed. Angajații SC Drumuri si Poduri au acționat cu 36 de utilaje și au răspândit 692 de tone de material antiderapant.

Stratul de zăpadă măsura 40 cm la Iezer, 8 cm la Ocna Șugatag, 6 cm la Cavnic, Valea Vișeului și Mara, 5 cm la Ulmeni, 4 cm la Târgu Lăpuș, Strâmtura, Vadu Izei, Baia Sprie și Baia Mare, 2 cm la Sighetu Marmației.

Vremea va fi în general închisă. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge. Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări trecătoare, iar în zona montană înaltă va viscoli ninsoarea sau spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 3 grade, iar cele minime între -5 și -2 grade.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: eZiarultău

CITEȘTE ȘI: Vremea în Maramureș până în 12 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.