Cerul este parțial senin. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare în zona de munte.

Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și uscată. Nu a fost nevoie de intervenție cu material antiderapant, s-au efectuat doar patrulări. Sectoarele de drumuri județene au carosabilul curat și uscat. Sunt tronsoane de drum cu partea carosabilă parțial uscată în zona de munte a orașului Cavnic. S-a acționat pe sectoarele de drumuri județene cu două utilaje și s-au răspândit patru tone de material antiderapant în zona Cavnic.

Stratul de zăpadă măsura până la 45 cm la stația meteo Iezer, 27 cm la Cavnic,  26 cm în Pasul Gutâi, 16 cm în Baia Borșa, 13 cm la Firiza, 9 cm la Băiuț. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost ușor variabile.

Vremea va fi frumoasă, dar rece noaptea și dimineața. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 9 grade, iar cele minime între -9 și -5 grade.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.