Tradiționalele concursuri naționale de educație olimpică, ”Un Condei numit Fair-Play” și ”Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”, vor avea loc online.

Concursul național de literatură și jurnalism sportiv ”Un Condei numit Fair-Play” ajunge în acest an la ediția 21. Cei interesați se pot înscrie la categoriile de vârstă 7-10 ani, 11-14 ani și 15-18 ani. Termenul limită de transmitere a lucrărilor este 22 octombrie inclusiv.

Regulamentul poate fi accesat aici.

Pentru concursul național de arte plastice ”Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”, ediția 29, sunt disponibile categoriile 6-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani. Termenul limită de transmitere a lucrărilor este 1 noiembrie inclusiv.

Regulamentul poate fi accesat aici.

Expedierea lucrărilor împreună cu talonul de participare completat și lipit pe spatele lucrării se va face la adresa: Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Bulevardul Mărăști nr. 20 A, sector 1, București, cod 011468. Lucrările și taloanele anexate pentru concursul de literatură și jurnalism sportiv pot fi transmise și pe adresa de email: maria.baleanu@cosr.ro.

Jurizarea va avea loc în noiembrie, iar câștigătorii vor fi anunțați online. Se vor acorda premii constând în cărți, materiale de pictură și albume de artă.

Concursurile sunt organizate de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, prin Academia Olimpică Română și în parteneriat cu Ministerul Educației.

Sursă informații și foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.