Concursul MATE-INFO Baia Mare se adresează liceenilor de clasa a XII-a, iar începând cu această a 10-a ediție și celor de clasa a IX-a. Înscrierile sunt deschise online până în 11 mai. Competiția va avea loc în 11 mai, de la ora 16:00. Atât pentru secțiunea Matematică, precum și pentru Informatică.

Începând cu ediția a doua, se acordă premii speciale, sub forma unei burse de instalare, acelor participanți la concursului MATE-INFO Baia Mare (cu media cel puțin 8.00) care, în urma concursului de admitere, au fost înmatriculați ca studenți la una dintre specializările Matematică – Informatică, Informatică, Informatică economică de la Facultatea de Științe – Centrul Universitar Nord din Baia Mare, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. ”Bursa de instalare, în valoare de 400 lei, se va acorda în luna octombrie 2023”, precizează organizatorii. Se va acorda câte o bursă pentru fiecare specializare (în total vor fi patru burse de instalare, oferite de Asociația SINUS).

Concursul MATE-INFO Baia Mare se adresează tuturor celor care doresc să își testeze cunoștințele acumulate (conform programei educaționale aflată în vigoare) la disciplinele Matematică sau Informatică. Tematica concursului este cea pentru proba de Matematică/Informatică din cadrul examenului de Bacalaureat 2023.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Departamentul de Matematică și Informatică al Centrului Universitar Nord din Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Olimpiada Naţională de Matematică | Un lucacist, în lotul lărgit al României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.