Concursul internațional de compoziție ”George Ștephănescu” ajunge în 2022 la a doua ediție.

Sunt două secțiuni disponibile: compoziție pentru voce și pian care să fie cuprinsă între 3-5 minute, cu textul în limba română, respectiv compoziție pentru voce și pian care să fie cuprinsă între 3-5 minute, cu textul în limba albaneză.

Pot participa la concurs toți compozitorii indiferent de vârstă sau naționalitate. Lucrările trebuie să nu fie publicate/cântate/înregistrate înainte și să nu fie online sub nicio formă. Partiturile și toate materialele necesare trebuie trimise până în 1 mai, doar online și în format PDF la adresa: georgestephanescucompetition@gmail.com.

Compozițiile care se vor clasa pe locul 1 la fiecare din cele două secțiuni primesc câte 800 euro, cele de pe locul 2, câte 400 euro. Vor fi publicate de o editură muzicală în București și cântate în primă audiție mondială în cadrul unui recital organizat în acest an. Câștigătorii concursului vor fi anunțați în 15 mai.

Evenimentul este organizat de Asociația Liga Albanezilor din România, în parteneriat cu Asociația Arefu și cu Editura Muzicală Grafoart.

Toate detaliile necesare sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Asociația Liga Albanezilor din România

CITEȘTE ȘI:
Preselecții pentru Corul Regal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.