În 25 martie se sărbătorește Ziua Poliției Române. Iar anul acesta se împlinesc două secole de la atestarea poliției moderne. Prilej cu care copiii din clasele 0 – IV sunt invitați la un concurs de desene cu tema Pacea în lume, organizat de Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș.

Lucrările pot fi trimise prin poștă sau pot fi depuse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, din Baia Mare, strada 22 Decembrie, nr. 37, până la data de 21 martie.

Pe spatele fiecărei lucrări trebuie să apară numele, prenumele elevului, școala, clasa, numele și numărul de telefon al cadrului didactic. Desenele pot fi realizate în acuarele/tempera/creion pe coală de desen de dimensiune A4 (bloc mic de desen).

La aprecierea lucrărilor se vor avea în vedere respectarea temei de concurs, originalitatea și claritatea mesajului.

Galeria cu lucrările copiilor va fi expusă în data de 24 martie, la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, unde va avea loc și premierea câștigătorilor, la ora 14.00. Câștigătorii vor fi anunțați telefonic în timp util.

Pentru relații suplimentare puteți apela Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității – telefon 0262 207 705.

Sursă informații: IPJ Maramureș. Foto: pixabay.com

Citește și: ”Piccolo Paese”, premiera de miercuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.