”Shakespeare School Essay Competition” este un concurs național de creație în limba engleză adresat tinerilor cu vârste între 11 și 19 ani.

”Shakespeare School Essay Competition” ajunge în acest an la ediția 13, organizat fiind de Asociația Shakespeare School pentru Educație – entitate non profit care susține copiii și tinerii talentați din România, motivându-i să atingă performanțe deosebite și să își valorifice la maxim potențialul creativ.

Prinicipalul scop al concursului este ”să stimuleze gândirea creativă, spiritul de inovație și originalitatea și să motiveze tinerii să își perfecționeze limba engleză”, se arată în prezentarea ”Shakespeare School Essay Competition”.

Participarea este gratuită şi deschisă tuturor tinerilor din România cu vârsta cuprinsă între 11 și 19 ani. Termenul limită de trimitere a eseului este 31 martie.

”Mesajul concursului este acela că tinerii pot ajunge mai departe decât își pot imagina, dacă pasiunile și creativitatea sunt susținute de o educație de calitate”, precizează sursa citată.

Detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Shakespeare School

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.