”Ai spus vreodată un «Te iubesc» timid sau poate unul hotărât pe peronul gării sau povestea ta de dragoste s-a scris în una din călătoriile tale cu trenurile CFR Călători? Atunci concursul «Între Valentine’s day și Dragobete iubirea se premiază» este pentru tine” – spun cei de la CFR Călători. Care ne zic și ce e de făcut pentru participarea la concurs:

  • postează o fotografie cu partenera/ul care să ilustreze călătoriile voastre frumoase și romantice cu trenurile CFR Călători;
  • completează și trimite formularul privind acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal/ consimțământul din anexa regulamentului pe e-mail-ul presa@cfrcalatori.ro;
  • invită cât mai mulți prieteni să dea like postării tale de pe pagina de concurs;
  • sunt declarate câștigătoare primele patru postări cu cele mai multe like-uri;
  • atenție: nu se contorizează like-urile de pe paginile personale sau alte pagini. Se vor lua în considerare numai like-urile la postările făcute pe pagina dedicată concursului.

Concursul se desfășoară între 14 și 24 februarie, ora 23:59, iar până la data de 27 februarie ora 10:00, postările vor putea primi like-uri. Câștigătorii vor fi anunțați în aceeași zi.

Fiecare dintre cei 4 câştigători va beneficia de un premiu constând în: o cască audio cu fir, un set sport (căciulă, fular şi mănuşi), o pernuță gonflabilă de voiaj, diplomă.

Detalii privind regulamentul de concurs găsiți aici.

Sursă informații și foto: CFR Călători

CITEȘTE ȘI: „De Dragobete iubește românește la Școala Populară de Artă” | galerie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.