Un cod galben de intensificări ale vântului, viscol și ninsori însemnate cantitativ este în vigoare până mâine la ora 8.00. Vizează și zone din Maramureș.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de intensificări ale vântului, viscol și ninsori însemnate cantitativ până mâine la ora 8.00. În intervalul menționat, la munte, mai ales la altitudini de peste 1500 m, va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Cantitățile de apă vor fi local de 20-35 l/mp. Vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 60-75 km/h și vor fi intervale cu viscol și vizibilitate redusă.

Intensificări ale vântului, cu viteze la rafală în general de 45-50 km/h vor fi și în sudul Banatului, sud-vestul Transilvaniei și în estul Munteniei.

Până mâine, la 10.00, în Dobrogea vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55-60 km/h și izolat de peste 70 km/h pe litoral.

Până în această seară la ora 23.00 este valabil și un cod portocaliu de viscol. În Carpații Meridionali și de Curbură, la altitudini de peste 1700 m, vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale de 90-110 km/h, va ninge și va fi viscol, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

Sursă informații și foto hartă: Administrația Națională de Meteorologie

CITEȘTE ȘI:
Vremea în Maramureș până în 3 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.