„30 de minute de calm” reprezintă o linie telefonică la care puteți suna și veți primi sprijin psihologic gratuit, în sesiuni de până la 30 de minute.

”Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, care poate fi profund destabilizatoare pentru mulți dintre noi. În aceste momente, e mai important ca niciodată să ne păstrăm calmul și să construim reziliență”, spun cei de la ”Minte Forte” din Cluj-Napoca, organizație non-profit care a lansat „30 de minute de calm” – o linie telefonică la care se oferă sprijin psihologic gratuit, în sesiuni de până la 30 de minute.

Motivația e formulată de cei de la ”Minte Forte” în postarea de pe contul oficial de Facebook: ”Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, care poate fi profund destabilizatoare pentru mulți dintre noi. În aceste momente, e mai important ca niciodată să ne păstrăm calmul și să construim reziliență”.

”Psihologii noștri sunt disponibili la numărul de telefon 0775 312 002, de luni până vineri, între orele 10-12, respectiv 16-18, și sâmbătă între orele 12-14. Numărul de telefon menționat este destinat doar acestui serviciu!”, informează cei de la ”Minte Forte”, precizând că organizația ”își dorește să fie alături de comunitate atât cât se poate, pentru a vă ajuta în traversarea acestei perioade într-un mod cât mai sănătos”.

Organizația clujeană (înființată în 2010) promovează sănătătatea mintală prin educație pentru sănătate mintală, sprijin pentru menținerea sau îmbunătățirea sănătății mintale și dezvoltare psihologică. ”Viziunea noastră este o societate în care fiecare se îngrijește zilnic de bunăstarea sa mintală și în care cei care întâmpină dificultăți sunt sprijiniți, nu discriminați”, se arată pe minteforte.ro.

Sursă informații și foto: Minte Forte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.