Asociația CAVNICarii caută 10 voluntari (tineri cu vârste între 14 și 35 ani) care să participe la proiectul „Reconectare cu natura”, derulat în perioada august – octombrie 2023.

Obiectivele principale ale proiectului „Reconectare cu natura” sunt creșterea gradului de implicare în viața comunității pentru un grup de 10 tineri pe o perioadă de trei luni. Prin participarea ca voluntari la acțiunile de amplasare a cinci seturi de picnic și a două leagăne panormaice în zone pitorești din localitatea Cavnic. De asemenea, proiectul vizează promovarea voluntariatului în rândul tinerilor din Cavnic ca și activitate care poate contribui la dezvoltarea și bunăstarea comunității.

Asociația CAVNICarii desfășoară activități și proiecte cu și pentru tineri, într-un cadru non-formal. ”Am constatat de-a lungul activității noastre că sunt tineri în Cavnic care doresc să facă ceva folositor în timpul liber”, menționează reprezentanții asociației.

În acest proiect, Asociația CAVNICarii îi are alături pe cei de la Salvamont Cavnic, care vor asigura asistența în timpul activităților pe teren. Coordonator proiect: Claudia Stoica. Coordonator voluntari: Zoltan Mica. Lucrător de tineret din partea asociației: Adina Costinar.

Formularul de înscrieri disponibil aici trebuie completat până în 17 august.

Proiect finanțat de Consiliul Județean Maramureș.

Sursă informații și foto: Asociația CAVNICarii

CITEȘTE ȘI:
Antreprenorii Maramureșului, invitați la catedre în cadrul unui proiect pilot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.