Pentru anul 2024, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș propune cardurile abonament. Disponibile în două variante (individuale sau familiale), abonamentele asigură accesul atât în Muzeul Satului, cât și în clădirea pavilionară pe tot parcusul anului. ”Ori de câte ori veți dori să vă bucurați de frumusețea satului de pe deal sau să admirați o nouă expoziție temporară, veți avea acest privilegiu în costul unui singur abonament”, precizează reprezentanții muzeului.

Ambele tipuri de abonamente permit accesul pentru vizitarea expozițiilor permanente și temporare. Nu vor asigura, însă, intrarea la evenimente organizate de parteneri în Muzeul Satului sau în clădirea pavilionară.

Costul unui abonament individual de vizitare este de 120 de lei/an, indiferent de momentul achiziționării lui în decursul anului curent. Costul unui abonament familial de 150 de lei/an, indiferent de momentul achiziționării lui în decursul anului.

Sunteți așteptați în fiecare zi, de marți până duminică, între orele 9.00 și 16.00 în ”Satul de pe deal” sau în clădirea pavilionară.

Sursă informații: Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș

CITEȘTE ȘI:
Prima poartă pe cinci stâlpi din Maramureș ”locuiește” la Muzeul Satului din Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.