CFR Călători informează că pasagerii au de acum posibilitatea de a opta pentru emiterea ofertei Card TrenPlus în format digital, pe suport tip card. Posesorul unui Card TrenPlus în format digital poate achiziționa, în baza acestei oferte, bilete cu reducere de 25% din tariful de transport de la casele de bilete ale CFR Călători și personalul de tren, de la automatele de bilete CFR Călători, precum și online – pe site-ul cfrcalatori.ro sau din aplicația pentru telefoanele mobile „CFR Călători bilete online”.

Suportul tip card costă 5 lei, are o valabilitate de 4 ani și va fi emis în baza unei cereri completate de către client la casele de bilete din stațiile sau agențiile de voiaj CFR Călători.

Oferta  Card TrenPlus deja achiziționată în format fizic pe carton termoreactiv poate fi înlocuită, la cerere, cu una în format digital, cu același date de valabilitate, respectiv poate fi încărcată pe acest suport tip card.

În caz de pierdere a suportului tip card, oferta Card TrenPlus în format digital va fi automat transferată la achiziționarea unui nou suport.

Sursă informații și foto: CFR Călători

CITEȘTE ȘI: O nouă ediție de titluri de stat Tezaur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.