În 22 septembrie în Baia Mare are loc Cafeneaua cu Joburi. Cei în căutarea unui loc de muncă sunt invitați să își cunoască viitorii angajatori. La o cafea…

”Pentru că într-un cadru mai puțin formal și rigid întâlnirea se face mai ușor. Pentru că o cafea este un liant comunicațional. Și pentru că, într-o zi obositoare de birou, ne-am gândit… «cum ar fi ca prima întâlnire cu viitorul tău șef să fie la o cafea?!». De aici am dezvoltat acest concept de Cafenea cu Joburi, mult mai mult decât un târg cu locuri de muncă”, explică organizatorii.

Pe lângă atmosfera relaxată și cafeaua fierbinte, specialiștii în recrutare sfătuiesc participanții, direcționându-i spre locurile de muncă potrivite, analizând CV-uri și oferind consultanță în reorientare profesională.

În Baia Mare, evenimentul este organizat la Hotel Mara, între orele 10.00 și 17.00.

Cafeneaua cu Joburi este o inițiativă privată, organizată de Asociația Oameni Valoroși pentru Companii de Succes cu sprijinul Companiei de Recrutare ECIM. Inițiată în Bacău în ianuarie 2019, Cafeneaua cu Joburi ajunge în 2021 în toată țara. (G.D.)

☕️ Pagina evenimentului este disponibilă aici.

Sursă informații: Cafeneaua cu Joburi. Imagine de Pexels de la Pixabay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.