Robbie William a lansat ”The Christmas Present” – primul său album de Crăciun, care cuprinde atât unele dintre cântecele clasice dedicate sărbătorii, dar și melodii nou-nouțe care promit să devină în timp, la rândul lor, niște ”clasice” de Crăciun.

Că ne uităm mai departe peste umărul timpului și ne amintim de Frank Sinatra, de exemplu, sau privim la trecutul foarte recent și ascultăm Sia și al ei album de iarnă, nume mari ale muzicii internaționale figureză pe lista celor care au interpretat sau au compus cântece iubite de Crăciun și fredonate an de an cu bucurie de generații la rând.

De data aceasta, repertoriul de Crăciun este îmbogățit de Robbie Williams și al lui ”The Christmas Present”, un cadou cu adevărat special pentru cei care abia așteaptă această perioadă din an, dar și pentru fanii îndrăgitului artist britanic. ”Sunt extrem de încântat să anunț primul meu album de Crăciun. Am făcut multe în cariera mea, iar lansarea acestui album este încă un vis devenit realitate. Realizarea acestui album a însemnat așa multă distracție, încât abia aștept să îl auziți cu toții”, declară Robbie Williams citat de robbiewilliams.com

”The Christmas Present” este lansat de Columbia Records, albumul este unul dublu, fiind disponibil pe CD, vinil și casetă, atât în variantă standard, cât și în una ”deluxe”. Prima parte se numește ”Christmas Past”, a doua ”Christmas Future”, ambele fiind combinații neașteptate (doar e vorba despre Robbie Williams…) de creații originale și coveruri după cântece de Crăciun celebre. În plus, duete interesante fac din acest album un cadou cu adevărat incredibil. Asta pentru că pe lista invitaților figurează nume ca Sir Rod Stewart, Bryan Adams, Jamie Cullum, dar și pugilistul Tyson Fury sau tatăl lui Robbie.

Disc 1: Christmas Past

 1. Winter Wonderland
 2. Merry Xmas Everybody featuring Jamie Cullum
 3. Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
 4. The Christmas Song (Chestnuts roasting on an open fire)
 5. Coco’s Christmas Lullaby
 6. Rudolph
 7. Yeah! It’s Christmas
 8. It’s A Wonderful Life featuring Poppa Pete
 9. Let’s Not Go Shopping
 10. Santa Baby featuring Helene Fischer
 11. Best Christmas Ever
 12. One Last Christmas
 13. Coco’s Christmas Lullaby Reprise

Disc 2: Christmas Future

 1. Time For Change
 2. Idlewild
 3. Darkest Night
 4. Fairytales featuring Rod Stewart
 5. Christmas (Baby Please Come Home) featuring Bryan Adams
 6. Bad Sharon featuring Tyson Fury
 7. Happy Birthday Jesus Christ
 8. New Year’s Day
 9. Snowflakes
 10. Home
 11. Soul Transmission

Bonus tracks:

 1. I Believe in Father Christmas
 2. Not Christmas
 3. Merry Kissmas
 4. It Takes Two featuring Rod Stewart

Dată fiind cererea de bilete, albumul va fi promovat nu într-unul (așa cum era inițial prevăzut), ci în două spectacole live la SSR Arena, Wembley, în 16 și 17 decembrie, intitulate ”The Robbie Williams Christmas Party”.

R. Anda Toma

Puteți asculta aici: https://robbiewilliams.lnk.to/TheChristmasPresentFA

Puteți comanda aici: https://shop.robbiewilliams.com/

Sursă informații și foto: robbiewilliams.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.