Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș organizează vineri, 12 mai, începând cu ora 9.00, o nouă ediție a evenimentului ”Bursa generală a locurilor de muncă”. La Centrul de Instruire și Marketing ”Gheorghe Marcaș” al CCIMM (Baia Mare, Aleea Expoziției nr. 5).

Scopurile acțiunii sunt ”creșterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și crearea de noi oportunități pentru angajatori în identificarea potențialilor viitori angajați care pot contribui la succesul activității economice, prin abilitățile și competențele lor”, specifică reprezentanții AJOFM Maramureș.

Agenții economici participanți la eveniment vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea – atât a reprezentanților agenților economici, precum și a persoanelor în căutarea unui loc de muncă – este gratuită.

Infomații suplimentare privind modul de organizare și desfășurare a acestei noi ediții a bursei pot fi obținute de la sediul AJOFM Maramureș din Baia Mare (str. Hortensiei nr. 1A) sau la telefoanele 0262-227821, 0262-227809, precum și scriind la adresa de mail ajofm.mm@anofm.gov.ro.

Sursă informații și foto: AJOFM Maramureș

CITEȘTE ȘI:
Se fac înscrieri pentru un curs gratuit de patiser

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.