”Dragi prieteni iubitori de mișcare și voie bună, avem o veste pentru voi. Orașul nostru are oportunitatea de a găzdui pentru a doua oară evenimentul național Bucurie în Mișcare. Dar pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru”, anunță reprezentanții Asociaţiei Szmisz.

”Bucurie în Mișcare” este un program de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația 11even din Cluj-Napoca în 2012. De atunci și până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe, reunind zeci de mii de participanți.

”«Bucurie în Mișcare» este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. «Bucurie în Mișcare» își propune să aducă împreună copii și părinții, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, entități locale active în zona sportului și a mișcării, într-un proiect viu, extrem de ofertant și divers, pentru a-i inspira să își creeze oportunități de mișcare care să le aducă bucurie”, se arată pe site-ul programului.

Între 16 și 22 august, arată cum faci mișcare, printr-un video de 15-30 de secunde (Instagram Reels sau TikTok) și poți aduce un festival ”Bucurie în Mișcare” în Sighetu Marmației. Postezi videoclipul pe Reels sau TikTok punând în descriere: orașul tău și tag către contul Bucurie în Mișcare (@bucurieinmiscareromania pe Reels / @bucurieinmiscare pe TikTok), folosești hashtagul #provocareinmiscare. Astfel aduni puncte pentru orașul tău cu fiecare video postat. Fiecărui utilizator/participant îi vor fi luate în calcul doar 3 videoclipuri/zi/platformă (3 pe Instragram Reels și 3 pe TikTok).

Sursă informații și foto: Asociaţia Szmisz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.