Tabăra de inițiere în splitboard și schi de tură, ”First Lines”, este anunțată pentru 3-6 februarie, în Borșa.

”E timpul să te pregătești pentru un crash course de trei zile în urma căruia vei afla toate informațiile importante dacă ești la început de drum în schiul de tură sau splitboarding. În Munții Rodnei nu vei duce lipsă de zăpadă, iar experiența echipei The North Quest va fi de neprețuit!”, anunță organizatorii de la The North Quest.

Pentru început ar fi bine să știi că ”First Lines” este un camp de inițiere în schi de tură și splitboarding. Ceea ce presupune ca tu să ai cunoștințe solide de coborâre atât pe schiuri, cât și pe snowboard, însă să fii un novice în ceea ce privește latura anti-gravitațională (fără transport pe cablu).

Tabăra ”First Lines” are loc în 3-6 februarie, în Borșa. ”De multe ori ieșirile în backcountry, atractive precum par, ascund foarte multe posibile primejdii, iar o pregătire și o însușire a elementelor de bază este necesară pentru a rămâne în siguranță și pentru a exploata la maxim potențialul fiecărei aventuri. La First Lines îți vom transmite toate informațiile necesare indiferent că e vorba de schi sau splitboard, astfel ca tu să fii echipat cu un set de cunoștințe care să-ți permită să evaluezi corect aventurile din iarna aceasta”, menționează sursa citată.

Detaliile, aici.

Sursă informații și foto: The North Quest

 

CITEȘTE ȘI:
Ziua Mondială a Zăpezii, ediția de Maramureș, este celebrată azi în nocturnă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.