Pentru 1 martie, Galactic Dance Baia Mare anunță reînceperea cursurilor de dans contemporan. Va fi susținut de George Pop. Antrenor și coregraf, absolvent al Universității de Arte Târgu Mureș, secția Arta Spectacolului, specializarea coregrafie.

”Cursul are ca scop învățarea mișcărilor de bază din dansul contemporan, precum și familiarizarea tinerilor cu modalitatea prin care corpul lor poate deveni unul dintre cele mai complexe instrumente cu care se poate lucra!”, menționează organizatorii.

Acest curs nu doar că te inițiază în tainele dansului contemporan, ci te ajută și să te autodescoperi. Cei de la Galactic explică: ”Tehnicile folosite au un efect de redescoperire a eficienței corpului în mișcare, a dezvoltării expresivității corporale și a creativității individuale și colective”.

Va fi a treia serie de cursuri de dans contemporan. ”Celalalte serii au reușit ca, după câteva luni, să pună în scenă un minispectacol de teatru-dans cu diferite teme sociale. Protagoniști au fost chiar cursanții noștri”, precizează sursa citată.

Cursul se va organizat în fiecare zi de marți și joi, de la ora 19:00, în noul studio Galactic Dance (Baia Mare, strada Petre Dulfu nr. 1). Detalii și înscrieri la telefon 0758-271372 sau 0747-796062.

Mai multe despre Galactic Dance aflați aici.

Sursă informații și foto: Galactic Dance Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Dans sportiv | 2 perechi ”galactice”, în finală la Campionatul Național de 10 dansuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.