Festivalul Internaţional de Film Transilvania a anunțat începerea înscrierilor pentru atelierul Transilvania Talent Lab (TTL), deschis în acest an tinerilor până în 35 de ani, regizori, scenarişti sau producători din România sau Republica Moldova, absolvenţi ai unei facultăţi de profil sau care au o minimă experienţă relevantă în domeniu. Înscrierile au loc până pe 3 iunie.

TTL a fost înfiinţat acum 10 ani cu scopul de a ajuta la perfecţionarea unor tineri cineaşti, la descoperirea unor talente noi şi la dezvoltarea unor proiecte aflate in lucru în faze diferite de producţie.

Transilvania Talent Lab se va desfăşura în perioada 21-25 iunie. Timp de 5 zile, la Cluj, 12 oameni pasionaţi de film vor parcurge toate etapele realizării unui film. Ei vor participa la proiecţii speciale din cadrul TIFF, seminarii şi masterclass-uri despre regie, scenariu, producţie, surse de finanţare, marketing, platforme streaming sau strategii de festival şi vor avea şansa de a discuta proiectele lor concrete cu specialişti din industria filmului, români şi străini, prezenţi la TIFF.

Toţi cei interesaţi să participe trebuie să se înscrie online pe tiff.ro.

Sursă informații: TIFF. Sursa foto: Pixabay / Bokskapet

CITEȘTE ȘI: O poveste despre femei care au schimbat lumea deschide TIFF 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.