”Destination : UNI” este un proiect lansat de o comunitate de studenți dedicați, olimpici naționali și internaționali, pentru a veni în ajutorul elevilor și a face meditațiile mai interactive și mai accesibile. Pregătiri pentru BAC și admiterea la facultate, de la studenți, pentru elevi.

”Suntem tineri, suntem dezinvolți și ne dăm tot interesul ca elevii care vor apela la noi să beneficieze de pregătirea optimă”

”Este un proiect recent lansat, dar munca înspre realizarea lui a început cu multe luni în urmă. Și am lucrat mult pentru acest proiect. Constă în pregătiri pentru bacalaureat și pentru examenul de admitere oferite de o comunitate destul de vastă și de diversă de studenți, foști participanți la olimpiade naționale și internaționale. Studenți în țară și peste hotare, provenind din diverse locuri din România: Baia Mare, Timișoara, București, Galați, Târgu Jiu, Satu Mare. Suntem tineri, suntem dezinvolți și ne dăm tot interesul ca elevii care vor apela la noi să beneficieze de pregătirea optimă în concepția noastră pentru examenele care vor urma”, spune băimăreanul Traian Tuș – în prezent student la Oxford.

”Deja s-a înscris destul de multă lume, ceea ce ne bucură”

De la ce a pornit proiectul? Olimpicul internațional explică: ”Meditațiile fiind în primul rând destul de greu de găsit și, în al doilea rând, fiind destul de costisitoare, noi am pornit acest proiect de la ideea să oferim noi meditații tuturor celor care doresc. Suntem tineri care am trecut exact prin aceleași examene și am experimentat exact același stres. Dorim să le oferim informații elevilor exact așa cum ne-ar fi plăcut nouă să fie meditațiile la care noi, la rândul nostru, am apelat. Și asta la un preț cât mai accesibil”.

Înscrierile sunt în plină derulare la ”Destination : UNI”. ”Deja s-a înscris destul de multă lume, ceea ce ne bucură. De altfel acesta a fost obiectivul nostru din start: să ajutăm cât mai mulți elevi”, mărturisește Traian Tuș.

Jumătate din instructori, originari din Maramureș

Echipa este formată din 16 instructori, opt dintre ei fiind originari din Maramureș:
Traian Tuș: olimpic internațional la fizică și astrofizică, student la University of Oxford;
Darius Lazea: olimpic internațional la matematică, student la École polytechnique;
– Adrian Boroica: olimpic la matematică, student la Imperial College London;
– Marian Dumitriu: olimpic la matematică, student la Universitatea ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca;
– Maria Brăgaru: studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca (top 3 admiși);
– Alexandru Mărcuș: olimpic la informatică, student la Universitatea ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca;
– Amalia Pop: studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara;
– Maria Bilașco: studentă la Drept și la Studii Europene la Universitatea din București.

”Pregătirea generațiilor următoare chiar merită efortul nostru”

Cursurile vor începe în 1 octombrie. ”Sperăm ca rezultatele de la final de an să fie satisfăcătoare atât pentru ei, cât și pentru noi. Noi ne vom da tot interesul, chiar dacă suntem studenți și vom fi ocupați, credem că pregătirea generațiilor următoare chiar merită efortul nostru. Și considerăm că putem aduce un beneficiu sistemului educațional din România”, concluzionează studentul la Oxford.

Mai multe detalii despre ”Destination : UNI”, aici.

CITEȘTE ȘI:
Olimpici naționali și internaționali din Maramureș propun ”Destination : UNI”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.