Elevii și profesorii din România se pot înscrie într-o inedită competiție privind siguranța online.

Programul “Eroii Internetului” pune la dispoziția cadrelor didactice, elevilor și părinților o serie de informații utile pentru evitarea pericolelor cu care tinerii se pot confrunta în mediul online. ”Trăim într-o lume în care tehnologia ne înconjoară, iar elevii au acces la orice colț al internetului. Adfaber aduce acest program în școlile din România sub forma unei competiții educative cu premii care vor ajuta elevii și profesorii”, menționează organizatorii de la Adfaber.

”Distribuie cu prudență”, ”Nu te lăsa păcălit”, ”Securizează-ți secretele”, ”E cool să fii amabil”, ”Dacă ai îndoieli, întreabă” – acestea sunt temele din care elevii pot alege pentru campania de conștientizare pe care o vor crea pentru școala lor. Competiția se adresează elevilor claselor I-VIII sub forma unor echipe formate din maximum șapte membri și un profesor coordonator. Membrii echipei pot fi din diferite clase și ani de studiu. Doar profesorii pot înscrie elevi în competiție.

Echipele se pot înscrie în competiție până în 30 aprilie. Proiectele propriu-zise trebuie trimise online până în 16 mai. Jurizarea va avea loc în perioada 17-28 maim pentru ca în 1 iunie să fie anunțați câștigătorii.

Detaliile legate de competiția ”Eroii Internetului” sunt disponibile aici.

Detalii despre programul ”Eroii Internetului” puteți afla aici.

Sursă informații și foto: Adfaber

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.