Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Belgia pe calea aerului, spre/dinspre Aeroportul Charleroi, că însoţitorii de bord ai filialei Ryanair din Regatul Belgiei sunt în grevă în 30 și 31 decembrie, precum şi în zilele de 1, 7 şi 8 ianuarie.

În acest context sunt aşteptate o serie de perturbări ale zborurilor acestei companii, afectând inclusiv destinaţii din România. Astfel, se recomandă consultarea site-ul Aeroportului Charleroi pentru informaţii actualizate despre zboruri.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +3223475338, +3223436935, +3223441658, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii call center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României din Regatul Belgiei: +32497428663.

Sursă informații: MAE. Sursa foto: Pixabay

CITEȘTE ȘI: Din 3 ianuarie, românii pot investi în titlurile de stat Tezaur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.