E frumos (și chiar indicat) să ai pasiuni. Și mai fain este atunci când reușești să găsești și alți oameni care îți împărtășesc preocupările. O astfel de ”oază” pentru pasionații de motociclism este aplicația MotoWise.ro. ”O experiență socială unică, menită să îți îmbogățească pasiunea pentru motociclism”, asigură reprezentanții MotoWise.

Aplicație dedicată exclusiv motocicliștilor, MotoWise poate fi utilă în diverse contexte. Aici poți vorbi despre pasiunea ta și poți împărtăși impresii și întâmplări din aventurile tale pe două roți. Când ai nevoie să soliciți opinii și sfaturi legate de motociclism, tot la MotoWise poți apela. Sau poate ai chef să organizezi o ieșire scurtă cu motoarele, ori vrei să te alături unei călătorii – sunt alte scopuri în care poți folosi MotoWise. De asemenea, te poți alătura grupurilor existente care ți se potrivesc sau poți să creezi propriul cerc de motocicliști pentru a avea mereu alături de tine parteneri de nădejde pe drumurile tale aventuroase.

În plus, MotoWise este calea cea mai rapidă de a descoperi toate evenimentele moto din România. Fie că este vorba de întâlniri locale, de expoziții sau competiții, prin MotoWise vei fi mereu conectat cu ceea ce se întâmplă în comunitatea ta moto. Mai mult: ai posibilitatea să achiziționezi bilete pentru diverse evenimente direct din platformă.

Și dacă după atâtea argumente încă nu ești sigur că locul tău este în comunitatea MotoWise, atunci îți mai oferim un motiv: funcția SOS. ”În caz de urgență în trafic, ai la dispoziție o secțiune specială unde poți scrie un mesaj de ajutor, să împărtășești locația ta și să primești sprijin rapid din partea comunității MotoWise”, precizează sursa citată.

Comunitatea ta virtuală de motociclism: MotoWise.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.