Desenează-ți animalul de companie îndrăgit (real sau imaginar) și poți câștiga cartea ”Proiectul Barnabus“ de Frații Fan.

”Acum 30 de ani, Devin Fan își dorea mult de tot un animal de companie. Și l-a imaginat pe Barnabus: mic cât să-i încapă în palmă, pe jumătate șoricel, pe jumătate elefant. Între timp, «șorifantul» a devenit personajul principal al fabuloasei cărți «Proiectul Barnabus» scrise de Terry, Eric și Devin Fan”, spun organizatorii concursului, reprezentanții Humanitas Junior.

Așa că dacă și tu îți dorești un prieten care să te însoțească pretutindeni, să îți fie confident și cu care să treci prin multe aventuri, desenează-l și trimite creația ta până în 21 noiembrie pe adresa: junior@humanitas.ro.

Vor fi desemnați 10 câștigători care vor primi cartea ”Proiectul Barnabus“ de Frații Fan, apărută la Humanitas Junior. De asemenea, desenul tău va apărea, împreună cu toate desenele participante, într-o expoziție virtuală pe pagina de Facebook Humanitas Junior. Câștigătorii vor fi anunțați în 21 noiembrie.

Concursul se adresează copiilor cu vârste între 5 și 14 ani.

”Proiectul Barnabus“ de Frații Fan este ”o poveste magică, emoționantă și plină de suspans din care aflăm că nu trebuie să fii perfect ca să meriți iubirea celorlalți”, se arată în prezentarea cărții pe site-ul Humanitas Junior.

A câștigat ”Governor General’s Literary Award for Young People” (2020). A fost desemnată de Kirkus Reviews ”cea mai bună carte pentru copii a anului”. A figurat între cele mai bune 20 de cărți ale anului pe Amazon.com și printre cele mai bune cărți pentru copii ale anului conform Booklist.

Mai multe despre carte, aici.
Regulamentul concursului este disponibil aici.

Sursă informații și foto: Humanitas Junior

CITEȘTE ȘI:
Vrei să devii un un Sherlock contemporan?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.