Ambasada S.U.A. în România invită liceenii cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani să participe la o competiție de clipuri video pe tema „Demnitate, libertate și dreptate pentru toți”. Individual sau în echipe de două persoane, liceenii trebuie să creeze un clip video de maximul două minute. Termen limită: 10 octombrie.

Un juriu format din diplomați americani va selecta primele trei clipuri video. ”Clipurile video vor fi evaluate pe baza eficacității în ceea ce privește sensibilizarea cu privire la importanța respectării drepturilor omului de către toate ființele umane, în special de către tineri, a originalității, creativității și a calității video”, se arată în comunicatul ambasadei.

În cadrul unei ceremonii speciale care va avea loc în decembrie, Ambasada S.U.A. în România va acorda câștigătorilor locului întâi câte o cameră video GoPro. Ocupanții locurilor 2 și 3 vor primi câte o cameră digitală, respectiv un eBook reader. Videoclipurile celor trei echipe câștigătoare vor fi evidențiate pe site-ul Ambasadei S.U.A. la București și pe alte platforme online. Toți participanții – studenți și profesori deopotrivă – vor primi certificate pentru a le recunoaște eforturile.

Sursă informații: Ambasada S.U.A. în România. Imagine de la Pixabay.

CITEȘTE ȘI:
Liceenii, invitați să aplice pentru Bursele Future Leaders Exchange Program

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.