Ai între 7 si 9 ani? Îți place să spui și să asculți povești? Vrei să înveți să creezi tu o poveste? Dacă ai răspuns ”da” la toate aceste întrebări, atunci Atelierul de creație online – Povești Mici este pentru tine.

Irina Wintze, actriță a Teatrului Național din Cluj-Napoca și lector asociat la Facultatea de Teatru și Film din cadrul UBB Cluj-Napoca, te poate ajuta să spui, să asculți și să creezi povești la Atelierul de creație online – Povești Mici.

”În cadrul acestul atelier, cei mici vor învăța să-și dezvolte imaginația și atenția, vor învăța să-i asculte pe ceilalți și să creeze conexiuni, bazându-se pe vocabularul și imaginația fiecăruia dintre participanți. Vor învăța să se deschidă, să comunice și cel mai important vor face parte iar dintr-un grup, simțindu-se mai aproape de ceilalți. Vom avea exerciții interactive plecând de la un cuvânt, un peisaj sau noi înșine, creând astfel rama viitoarei povești”, așa este descris atelierul pe contul de Facebook al Teatrului Național din Cluj-Napoca. Și, trebuie să recunoaștem, sună destul de atractiv…

Atelierul va avea loc în direct, pe platforma www.jitsi.org, vineri, 10 aprilie, de la ora 10:00, și va include 10 participanți. În funcție de câți copii se vor înscrie, Irina va putea relia atelierul.

Așadar, vă invităm să vă înscrieți copiii la acest atelier, lăsând un comentariu la postarea cu acest subiect de pe contul de Facebook al teatrului clujean, cu numele și vârsta participantului. Cei înscriși vor fi contactați ulterior printr-un mesaj privat pentru a stabili detaliile tehnice ale întâlnirii.

Sursă informații și foto: Teatrul Național Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.