”Începând cu data de 15 a acestei luni și până în 25, tot a acestei luni, voi promova, în mod gratuit, bineînțeles, afaceri mici, mici producători artizanali, băcănii și așa mai departe, care se învârt în cercul ăsta gastronomic”, dă de veste Adi Hădean.

Cei interesați sunt invitați să trimită o scurtă prezentare a business-ului (scris, video, foto, cum este mai relevant) până în 10 decembrie, pe adresa office@adihadean.ro. ”Voi selecta câteva mici afaceri pe care le voi prezenta aici, pe pagina mea de Facebook, dar și pe blogul adihadean.ro. Vom avea o poveste pe zi, timp de 10 zile”, menționează cunoscutul bucătar.

Adi Hădean este născut în Arad, dar a crescut în Baia Mare. Aici realizează primele emisiuni TV culinare, sub titulatura ”Sare și Piper”. Nume pe care îl are și prima sa carte, lansată în 2003. Au urmat emisiuni de profil la televiziuni locale și naționale, precum și articole în presa scrisă. Cariera de om de presă începută în radio, la 17 ani, o abandonează în favoarea pasiunii sale pentru gătit. Adi Hădean este nu doar unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țară, dar și un foarte apreciat blogger culinar. De asemenea, se distinge prin implicarea în diverse proiecte sociale. (G.D.)

Sursă: Facebook / Adrian Hadean

CITEȘTE ȘI:
Adi Hădean și al lui ”Solidar Social”, nominalizare ”Romanian Hospitality Awards”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.