În perioada 26-28 iunie, la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară, va avea loc ediția 2020 a evenimentului “MândrIE maramureșeană”. Asta v-am spus deja. Azi vă anunțăm că, până atunci, puteți participa la un concurs online organizat sub cupola acestui eveniment: „Poartă o IE cu MândrIE!”.

Etapa I: intră pe pagina de Facebook MândrIE maramureșeană, dă “like” și “share” acestei pagini.
Etapa II: trimite o poză în IE/costum popular prin mesaj privat pe pagina oficială de Facebook MândrIE maramureșeană până în 14 iunie, ora 23:59, și o scurtă descriere cu subiectul “ce te leagă de IA ta”. Pozele care respectă toate condițiile menționate în regulamentul care poate fi studiat pe aceeași pagină de Facebook vor fi postate în 15 iunie.
Etapa III: distribuie pe pagina ta personală de Facebook poza care îți aparține, cu tag-ul #concurs #mândrIEmaramureșeană #portIEcumandrIE și obține cât mai multe like-uri la poza ta din concurs.
Etapa IV: câștigătorii vor fi aleși în funcție de:
– cel mai mare număr de like-uri primit la poza din concurs (poza postată pe pagina MândrIE Maramureșeană);
– cel mai mare număr de distribuiri a pozei din concurs;
– cea mai frumoasă descriere.

În perioada 26-28 iunie, la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară, va avea loc ediția 2020 a evenimentului “MândrIE maramureșeană”. În fiecare zi, sărbătoarea va începe la ora 18.00.

Sursă informații și foto: MândrIE maramureșeană (foto credit: Vasi Văsuț; model: Inna Andriucă)

CITEȘTE ȘI:
MândrIE maramureșeană, ediția 2020 – un eveniment dedicat nu doar IEI, ci și bucurIEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.