Compania Naţională Poşta Română lansează concursul “Cărţile poştale îţi arată lumea” – o competiție care presupune colecţionarea a cât mai multor cărţi poştale de către elevi pe toată perioada concursului (cu data poştei cuprinsă în perioada 27 ianuarie – 13 septembrie 2020).

Obiectivul acestei competiţii este acela de a stimula tinerii în a utiliza, ca mijloc de comunicare, corespondenţa clasică şi de a-i ajuta pe aceştia să cunoască lumea prin intermediul imaginilor de pe cărţile poştale.

Formularele de înscriere în concurs trebuie expediate pe adresa: Oficiul Poştal Brasov 1, Căsuţa poştală 100, până în data de 23 septembrie 2020 (data limită a poştei).

Premierea concursului va avea loc în 9 octombrie – Ziua Mondială a Poştei. Marele premiu va consta într-un laptop pus la dipoziţie de partenerul de concurs. Se vor mai acorda patru premii, câte unul pentru fiecare secţiune, constând într-o minivacanță de cinci nopţi în spaţiile de cazare ale Poştei Române, pentru un copil însoţit de părinţi.

Atât fişa, cât şi regulamentul concursului se găsesc aici.

Acest eveniment se află la cea de-a patra ediţie şi se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 18 ani.

Sursă informații: Poșta Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.