Ziua Internațională a Copilului este celebrată cu ”Spectacole de poveste găzduite de Teatrul Ion Creangă” – o inițiativă care readuce în atenția publicului o selecție de spectacole prezentate la București în cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii (FITC).

Mâine, de la ora 11.00, copii de toate vârstele sunt invitați la spectacolul oferit de Circul Mandragora din Argentina 🎪. ”Numere muzicale cu instrumente neconvenționale, acrobații în aer și jonglerii inedite conturează un spectacol în care circul devine poezie. Cu tușe fine de comedie și o poveste captivantă, spectacolul prezentat de artiștii argentinieni în FITC 2015 amuză copiii și adulții deopotrivă”, așa sună invitația la spectacol.

Tot mâine, dar de la ora 18:00, sunteți poftiți să descoperiți ”Povestea unui om și a umbrei sale” 👥 oferită de italienii de la Teatrul Principio Attivo. ”Un desen alb-negru, un film mut cu doi actori în carne și oase, care interacționează într-o cameră cu pereți din cărămizi imaginare. Prezentat în cadrul FITC 2015, spectacolul non-verbal <<Povestea unui om și a umbrei sale>> aduce în fața tinerilor spectatori eterna poveste despre lupta dintre bine și rău, întuneric și lumină”, se arată în prezentarea evenimentului.

Toate înregistrările sunt disponibile 👀 pe contul de Facebook al Teatrului ”Ion Creangă” și sunt disponibile ⏲️ 24 de ore de la publicare.

Sursă foto și informații: Teatrul ”Ion Creangă”

CITEȘTE ȘI:
Acces gratuit pentru copii la Muzeul Satului de 1 iunie
Coloravirus” de 1 iunie la Teatrul Gong

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.