”Vineri, 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, vă dăm întâlnire în mediul virtual pentru a sărbători împreună avanpremiera Zilei Porților Deschise, urmând ca evenimentul propriu-zis să aibă loc așa cum îl știți într-o dată ulterioară, când ne vom putea întâlni cu toții”, se arată în postarea de pe contul de Facebook al Teatrului Național Cluj-Napoca.

În 27 martie întânirea are loc la ora 10:00 aici, unde sunt pregătite momente inedite pentru toate vârstele. ”Actorii noștri abia așteaptă să vă citească mesaje de Ziua Mondială a Teatrului, arătând că distanța nu există atunci când e vorba despre dragostea de teatru”, informează aceeași sursă.

Colaje cu fotografii din edițiile trecute ale Zilei Porților Deschise și filmulețe de la Cabina de film în care vă veți putea identifica retrăind frumosul moment al interviului din foaierul teatrului fac parte din programul zilei.

Cei mici îl pot asculta pe scriitorul Florin Bican citindu-le din poveștile sale pe care le-a ales special pentru această zi, în timp ce Diana Buluga și Paul Sebastian Popa vă vor arăta exerciții de teatru pentru copii într-un video special conceput pentru ziua de 27.

”Dintre surprize fac parte și cărțile pe care ni le recomandă specialiștii librari și care ne vor purta departe atunci când cheia imaginației deschide toate ușile. Aveți, deci, toate motivele să vă alăturați celor care iubesc teatrul și care doresc să îl sărbătorească așa cum se cuvine, indiferent de loc”, spun reprezentanții Teatrului Național Cluj-Napoca.

La fiecare 30 de minute vor fi postate materiale pregătite exclusiv pentru această sărbătoare.

Sursă informații și foto: Teatrul Național Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.