Începând din 1999, în ultima sâmbătă a lunii aprilie este sărbătorită Ziua Mondială a Qigongului și Tai Chi-ului. Așadar în 30 aprilie, sub motto-ul ”O singură lume, o singură respirație”, reprezentanții Școlii QilinGong vă invită în Baia Mare, pe Câmpia Tineretului, începând cu ora 10.00.

”Descoperiți împreună cu noi tainele energiei, aflați despre diferitele tipuri de energie, ce exerciții putem face pentru a ne suplimenta rezervele de energie ale corpului și, nu în ultimul rând, cum putem dobândi armonia corp-minte în cadrul unei sesiuni introductive în qigong, stilul QilinGong”, propun organizatorii. Exercițiile fiind practice, se recomandă îmbrăcăminte sport.

QilinGong este un stil de qigong fondat de Maestrul Internațional Lin Kai Ting, practicat în cadrul școlii cu același nume. ”Acest stil combină tehnici şi metode tradiţionale, sistematizate pentru a se potrivi cu modul de viaţă al omului modern. QilinGong reprezintă o chintesență de metode și tehnici care provin din filoanele de qigong budist, taoist, confucianist, al artelor marțiale chinezești și al medicinii tradiționale chineze”, se arată pe contul de socializare al școlii.

Ziua Mondială a Qigongului și Tai Chi-ului va fi marcată de Școala QilinGong și în București, Brașov, Cluj-Napoca, Pitești, Râmnicu Vâlcea și Sibiu.

CITEȘTE ȘI:
Hai să ne înapoiem!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.