Pentru a marca Ziua Mondială a Mediului, celebrată an de an în 5 iunie, Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare organizează o descindere în aria naturală protejată Creasta Cocoșului. Sâmbătă, 8 iunie.

Plecarea este programată pentru ora 9.00, din fața Sălii Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare. Un autobuz, pus la dispoziție de către organizatori, va fi acolo pentru a vă transporta. Cei care preferă să vină cu mașina personală sunt așteptați să se alăture grupului la ora 9.30, la hanul din Pasul Gutâi.

”Pentru a vă bucura pe deplin de experiența montană, vă rugăm să veniți pregătiți având echipamentul adecvat, inclusiv bocanci, îmbrăcăminte potrivită pentru munte, o pelerină de ploaie și suficientă apă și mâncare pentru prânz”, menționează organizatorii.

În cazul în care vremea se va anunța a fi neprielnică sâmbătă, pe site-ul Muzeului de Mineralogie se vor posta mâine informații despre o posibilă reprogramare a drumeției.

Eveniment organizat în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Societatea Geologică a României, Societatea de Geografie a României – Filiala Maramureș, Asociația EcoLogic și Clubul de Turism Creasta Cocoșului.

Sursă informații: Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare. Foto (c) eZiarultău

CITEȘTE ȘI:
Băimărenii, invitați să se debaraseze responsabil de echipamentele electrice și electrocasnice nefolositoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.