Manifestarea expozițională ”Zilele Internaționale ale Producătorilor” (ZIP 2024) are loc la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” Baia Mare în perioada 31 mai – 2 iunie. Participă peste 40 de producători din România (Maramureș), Republica Moldova, Franța, Polonia, Lituania, Ungaria și Slovacia. Deschiderea oficială a evenimentului are loc vineri, 31 mai, începând cu ora 11.00.

Trei saloane și o ofertă diversă de produse

ZIP 2024 este structurat astfel:
– Salonul Republica Moldova Prezintă (cu participarea agenților economici din Republica Moldova);
– Salonul Fabricat în Maramureș (cu participarea producătorilor autohtoni din Maramureș);
– Salonul Regiunilor Înfrățite (cu participarea administrațiilor din regiunile cu care este înfrățit județul Maramureș, respectiv Camerele de Comerț din țările cu care Camera de Comerț și Industrie Maramureș are încheiate acorduri de cooperare).

La standuri veți găsi de la produse de mobilier tapițat și saltele, la celebrele vinuri din Republica Moldova; de la învelitori metalice și accesorii acoperiș, la produse naturale din lavandă; de la butași și răsaduri plante anuale și perene, la produse cosmetice, de igienă și de întreținere 100% naturale.

Detectoare de gaz metan, GPL și monoxid de carbon; sisteme de detecție și protecție la gaz; suplimente alimentare și extracte naturale din plante medicinale și fructe de pădure; produse de panificație, patiserie, cofetărie; sucuri naturale; vopsele, lacuri; lumânări artizanale; fructe uscate, uleiuri presate la rece; piure de castane, alune ecologice, miere de albine; confecții / tricotaje. Toate fac parte din oferta ZIP 2024.

Sursă foto: CCIMM
Trei zile de spectacole

Evenimentul ”Zilele Internaționale ale Producătorilor” va include și un program artistic pe durata celor trei zile de expoziție. Vor urca pe scenă Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” și ansamblurile folclorice din regiunile înfrățite din raioanele Strășeni, Hîncești și Ungheni din Republica Moldova și Panevezys din Lituania.

Program la scenă vineri, 31 mai

12.30 – 15.00: Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”, Ansamblul de dans рорulаr folcloric ”Hora de la Prut”, din Raionul Ungheni, Republica Moldova; Fanfara „Aukštyn” din districtul Panevėžys, Lituania; Ansamblul folcloric „Ucrainca” din raionul Hîncești, Republica Moldova; Ansamblul ”Lozioara” din raionul Strășeni, Republica Moldova;

16.30 – 19.00: Ansamblul de dans рорulаr folcloric ”Hora de la Prut” din Raionul Ungheni, Republica Moldova; Fanfara „Aukštyn” din districtul Panevėžys, Lituania; Ansamblul folcloric „Ucrainca” din raionul Hîncești, Republica Moldova; Ansamblul ”Lozioara” din raionul Strășeni, Republica Moldova; Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”;

Program la scenă sâmbătă, 1 iunie

12.00 – 14.30: Ansamblul de dans рорulаr folcloric ”Hora de la Prut”, din Raionul Ungheni, Republica Moldova; Fanfara „Aukštyn” din districtul Panevėžys, Lituania; Ansamblul folcloric „Ucrainca” din raionul Hîncești, Republica Moldova: Ansamblul ”Lozioara” din raionul Strășeni, Republica Moldova; Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”;

16.30 – 19.00: Ansamblul de dans рорulаr folcloric ”Hora de la Prut” din Raionul Ungheni, Republica Moldova; Fanfara „Aukštyn” din districtul Panevėžys, Lituania; Ansamblul folcloric „Ucrainca” din raionul Hîncești, Republica Moldova; Ansamblul ”Lozioara” din raionul Strășeni, Republica Moldova; Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”;

Program la scenă duminică, 2 iunie

12.00 – 14.30: Ansamblul de dans рорulаr folcloric ”Hora de la Prut”, din Raionul Ungheni, Republica Moldova; Fanfara „Aukštyn” din districtul Panevėžys, Lituania; Ansamblul folcloric „Ucrainca” din raionul Hîncești, Republica Moldova; Ansamblul ”Lozioara” din raionul Strășeni, Republica Moldova; Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”;

16.00 – 18.30: Ansamblul de dans рорulаr folcloric ”Hora de la Prut” din Raionul Ungheni, Republica Moldova; Fanfara „Aukštyn” din districtul Panevėžys, Lituania; Ansamblul folcloric „Ucrainca” din raionul Hîncești, Republica Moldova; Ansamblul ”Lozioara” din raionul Strășeni, Republica Moldova; Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”.

Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” (Sursă: Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania”)

Program de vizitare: vineri, 31 mai, și sâmbătă, 1 iunie, între orele 10.00 și 20.00; duminică, 2 iunie, între orele 10.00 și 18.00. Intrarea este gratuită.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș și în colaborare cu Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș organizează ”Zilele Internaționale ale Producătorilor”.

Sursă: Camera de Comerț și Industrie Maramureș. Foto deschidere (c) eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.