E weekend cu premieră la Teatrul Municipal Baia Mare. ”Flori de mină” este un spectacol tulburător care despică firul în patru și scoate la lumină sclipirile și umbrele sufletului uman, într-un liant plin de umor, ironie amară și poezie.

FLORI DE MINĂ, de Székely Csaba

⏰ vineri și duminică, 11 martie și 13 martie, de la ora 19.00
Regia: Adina Lazăr
Scenografia: Irina Chirilă
Cu: Andrei Dinu, Denisa Blag, Eduard Bîndiu, Inna Andriuca și Ioan Costin
🎭 Spectacolul invită într-un vis lucid, care e realitatea nefardată a zilelor noastre. Închiderea minelor în Maramureș a frânt destine umane, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Oamenii își îneacă amarul în alcool. Iubirile imposibile sunt înăbușite în fașă. Iván și Ilonka au un tată bolnav, țintuit la pat, care vrea să-i dezmoștenească. Lupta cu absurdul vieții crește alarmant numărul sinuciderilor. Violența e și ea rezultanta condițiilor mizere în care își duc traiul cei rămași fără slujbă. Personajele se agață de o fărâmă de speranță: plecarea la oraș.
💰 Se joacă în sala mare. Prețul unui bilet la premiera din 11 martie este 25 lei. La reprezentația din 13 martie este 20 lei, iar cu reducere, 10 lei (pentru elevi, studenți, pensionari).
🔍 Detalii, aici.

FĂT FRUMOS CEL MOFTUROS ȘI UN ZMEU ÎNTORS PE DOS, de Ludmila Doicu

⏰ sâmbătă, 12 martie, de la orele 10.00 și 11.30; duminică, 13 martie, de la ora 10.00
Regia: Mihai Păun
Cu: Ruxandra Lăzărescu, Camelia Strat, Iulian Bulancea.
🎭 Spectacolul prezintă un zmeu cu adevărat neobişnuit: sensibil și bun, care se emoţionează, plânge, se îndrăgosteşte, iubeşte, cântă şi dansează. Făt Frumos, în schimb, este răsfăţat, gelos și egoist. O poveste muzicală, amuzantă, antrenantă și interactivă.
💰 Se joacă în sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 de minute. Preț bilet: 7 lei.
🔍 Detalii, aici.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Invitație la un tango în ritmul primăverii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.