Grasu' Contrabasu' (credit foto: Dan Cristian Popovici)

Cu o comedie cu buclucuri începe weekendul la Teatrul Municipal Baia Mare. Protagonistă, ”Familia Pop”. Continuă cu povestea Cenușăresei, spusă pentru cei mici la Teatrul de Păpuși. O altă porție de bună dispoziție sunteți invitați să serviți sâmbătă seara în compania lui „Grasu’ Contrabasu’”. Duminică seara este vremea pentru ”Povești din bucătărie”.

”Familia Pop”, o comedie cu buclucuri

Mâine seară, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Municipal sunteți invitați în casa „Familiei Pop”. Spectacolul este o creație colectivă, după un text de Mihai Nae. „O comedie cu buclucuri. Un ciubăr – simbol al comunității locale. O casă situată peste drum de cimitir. Vecinătate care infestează imaginația Familiei Pop cu strigoi. La poarta Occidentului nu ești primit cu brațele deschise. Însă acasă poți gusta plăcerile vieții la țară în compania ecosistemului Familiei Pop”, așa sună prezentarea spectacolului.

În distribuție: Rodica Pașca, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Wanda Tamas, Dan Cordea, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudia Revan, Larisa Miskolczi, Adriana Covaci, Andrei Han și Loredana Maghear.

Celebra ”Cenușăreasa”

Sâmbătă, 10 februarie, începând cu orele 10.00 și 11.30, cei mici sunt așteptați la spectacolul „Cenușăreasa”, după Frații Grimm. Regia, Kovacs Ildiko. Este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite povești. Va fi ”spusă” la Teatrul de Păpuși.

În distribuție: Alin Albu, Irina Oțoiu, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Vlad Crișan, Camelia Strat, Carmen Bulancea, Iulian Bulancea

Sâmbătă seara cu Pompiliu

Sâmbătă seara, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Municipal este programat spectacolul „Grasu’ Contrabasu’”, comedie de Ion Sapdaru. În regia lui Radu Dinulescu. Despre ce e vorba? Vă spunem: ”Pui mic, Țoancă, Biluță… sunt câteva porecle la care răspunde Pompiliu, 36 de ani, obez și necăsătorit. Are poftă de mâncare, mai puțin poftă de viață. De la vârsta de șase ani a încăput pe mâna celor trei mătuși mămoase. Nu a avut parte de experiențe erotice. Mătușile rezolvă însă problema. Angajează o prostituată pe post de menajeră, pentru a salva aparențele”.

În distribuție: Andrei Han, Claudia Păunescu, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Rodica Pașca.

La o poveste în bucătărie

Duminică, de la ora 19.00, publicul este invitat să depene „Povești din bucătărie”. Regia, Cristian Ban ”îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria unui prieten drag, dar, în acelaşi timp, reuşeşte să facă o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recentă a României: anii ’90”. Spectacolul are loc la sala mare, cu publicul pe scenă.

În distribuție: Inna Andriuca, Denisa Blag, Eduard Bîndiu, Alexandra Vanci, Dragoș Călin, Mircea Gligor, Petru Damșa

Sursă: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Baia Mare | Culinary Experience – Valentine’s Edition

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.