Teatrul Municipal Baia Mare ne propune în acest weekens spectacole și pentru cei mari, și pentru cei mici.

În această dimineață, actorii secției Păpuși așteaptă copiii la o poveste nemuritoare, transpusă în spectacolul ”Hänsel și Gretel”, după Frații Grimm, regia Traian Savinescu. Un spectacol programat la orele  10.00 și 11.30. În distribuție: Irina Oțoiu, Vlad Crișan, Alin Albu, Carmen Bulancea, Liliana Voș, Camelia Strat, Iulian Bulancea, Mihai Ciceu. Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

Tot astăzi, dar de la ora 19.00, publicul este invitat la spectacolul ”Delfini”, o rescriere de Adina Lazăr, după ”Singurătatea pietrelor”, de Flavius Lucăcel. Regia este semnată de Adina Lazăr, scenografia de Mihai Vălu și sound designul de Adrian Piciorea. ”Delfini” prezintă drama unei familii cu un copil autist, situație care atrage după sine un întreg eșafodaj al luptei pentru a fi înțeles de către cei din jur.

Reprezentația de astăzi va fi jucată cu a doua distribuție a spectacolului, formată din actorii Raul Hotcaș, Denisa Blag, Alexandra Sabrina Vanci, Andrei Dinu, Inna Andriuca și Sanda Savolszky. Spectacolul are loc la sala mare și durează 95 de minute.

Spectacolul ”De-conectat”, regia muzicală Călin Ionce, încheie weekendul de evenimente de la Teatrul Municipal Baia Mare, fiind programat duminică, de la ora 19.00.

”De-conectat” este un concert care reunește hituri nemuritoare, de ieri și de azi, aduse într-o manieră cât mai acustică – de altfel foarte la modă acum. Muzicienii TMBM împreună cu artiști băimăreni, reuniți în formula Akustika Band, vor face să răsune piese celebre diversificate stilistic ale unor personalități de renume, precum Frank Sinatra, Michael Jackson, The Beatles, alături de Imagine Dragons, Hooverphonic etc. Vor interpreta Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Romeo Cornelius, Andrei Petruș, Emanuela Dumitran, Laura Bucureștean, Petru Damșa, Vasile Pop, Adam Jenei, Dan Secheli și Călin Ionce. Spectacolul are loc la sala studio și durează 80 de minute.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal

CITEȘTE ȘI: ”Avangardă și contemporaneitate”, pe simeze la Artă până în 1 Iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.