”Muzicanții din Bremen”

Patru spectacole reprezintă oferta din acest weekend a Teatrului Municipal Baia Mare. ”Muzicanții din Bremen” vin la întâlnire cu cei mici. Pentru cei mari, ”cocktailul” teatral de la acest final de săptămână conține niște nevroze sexuale, combinate cu povești depănate în bucătărie și cu o doză de improvizație.

Vineri, 10 septembrie, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul ”Nevrozele sexuale ale părinților noștri” de Lukas Bärfuss, pentru regia căruia Tudor Dreve a fost nominalizat la secțiunea Debut a Galei Premiilor UNITER 2021. Din distribuție fac parte actorii Denisa Blag, Sanda Savolszky, Ioan Costin și Dragoș Călin. Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul în sală. Durata: 80 minute.

Sâmbătă, 11 septembrie, și duminică, 12 septembrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși să îi cunoască pe ”Muzicanții din Bremen”, un spectacol după Frații Grimm, în regia lui Ciprian Huțanu. Din distribuție fac parte actorii Camelia Strat, Ruxandra Lăzărescu, Liliana Voș, Irina Oțoiu și Carmen Bulancea. Spectacolul se joacă în sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute.

Sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal se pun în scenă ”Povești din bucătărie”, în regia lui Cristian Ban. O creație colectivă a actorilor din distribuție: Inna Andriuca, Denisa Blag, Eduard Bîndiu, Alexandra Vanci, Dragoș Călin, Mircea Gligor și Petru Damșa. Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul în sală. Durata: 90 minute.

Duminică, 12 septembrie, de la ora 19.00, publicul băimărean este invitat la o reîntâlnire cu spectacolul de improvizație ”ImproJoker”, regia artistică Mihaela Sîrbu. Cu: Eduard Bîndiu, Denisa Blag, Norbert Boda, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Andrei Han, Raul Hotcaș, Alex Macavei, Alexandra Vanci, Petru Damșa. Spectacolul se joacă la sala mare cu publicul în sală. Durata: 75 minute (fără pauză).

Informații și rezervări zilnic până vineri între 11.00 și 16.00, sâmbăta între 12.00 și 13.00: 0736-216437 (Dramă și Revistă) și 0730-270926 (Păpuși).

Informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.