Primul weekend din noua stagiune a Teatrului Municipal Baia Mare vine cu două propuneri. ”Arta adulterului” pentru cei mari, ”Clovni în vacanță” pentru cei mici.

Vineri și duminică (3 și 5 septembrie), de la ora 19.00, sunteți invitați la Hotel Mimoza – decorul în care se desfășoară acțiunea din spectacolul ”Arta adulterului” de Pierre Chesnot. Regizorul Daniel Vulcu, împreună cu actorii Eduard Bîndiu, Inna Andriuca, Sanda Savolszky, Raul Hotcaș, Denisa Blag, Valeriu Doran, Dorin Griguța, Claudia Păunescu, Claudiu Pintican, Diana Podăreanu, Dan Cordea și Andrei Han, vă dezvăluie rodul imaginației bogate a infidelilor puși în încurcătură de situații limită, generatoare de momente năucitoare, pline de suspans. Spectacolul se joacă în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare.

Informații și rezervări la telefon 0736-216437 până vineri între 11.00 și 16.00, sâmbătă între 12.00 și 13.00.

🎭 Mai multe informații, aici.

Ca și cei mici, clovnii sunt încă în vacanță! Aventurile lor îi conduc la acest final de săptămână la Teatrul de Păpuși. Sâmbătă și duminică (4 și 5 septembrie), de la ora 11.00, prichindeii sunt invitați la spectacolul ”Clovnii în vacanță” de Ionel Tănasă, regia Iulian Bulancea.

Informații și rezervări la telefon 0730-270926 până vineri între 11.00 și 16.00, sâmbătă între 12.00 și 13.00. Biletele pot fi cumpărate înainte de începerea spectacolului, la sediul Teatrului de Păpuși.

🎭 Detalii, aici.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
O nouă stagiune la Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.