O seară de improvizație, o dimineață cu doi clovni și o premieră cu… cântec. Asta propune Teatrul Municipal Baia Mare pentru acest final de săptămână.

Vineri improvizăm

ImproJoker” este propunerea pentru vineri, de la ora 19.00. ”Îți face nostim cu ochiul, invitându-te într-o lume care ia naștere sub ochii tăi, într-o fracțiune de secundă”, scrie Ana Liliana Ilea în prezentarea spectacolului de improvizație. Se joacă în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare.

Cu: Eduard Bîndiu, Denisa Blag, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Andrei Han, Raul Hotcaș, Alex Macavei și Petru Damșa.
Regia artistică: Mihaela Sîrbu
Scenografie: Mihai Vălu

Întâlnire cu doi clovni

De la 10.00 și 11.30, sâmbătă, cei mici sunt poftiți la ”Clovnii în vacanță”. ”În spectacolul nostru îi puteți întâlni pe cei doi clovni împreună cu întâmplările și experiențele lor de o viață, presărate cu momente uneori hazlii sau triste, alteori stângace sau melancolice, dar cu siguranță pline de viață”, spun cei de la secția Păpuși a Teatrului Municipal Baia Mare.

Cu: Carmen Bulancea, Iulian Bulancea
Regia: Ionel Tănasă și Iulian Bulancea
Scenariu: Ionel Tănasă
Scenografia: Vasile Gaisiuc
Ilustrație muzicală: Valeriu Cordineanu și Ilie Văluță

Muzică pentru fluturi în stomac

Ziua de duminică vine cu premieră propusă de secția Revistă: ”De-conectat de… dragoste”. ”E pentru cei hotărâți să își deschidă inima, să lase dragostea să o inunde, să simtă fluturi în stomac. O întâlnire specială în care ritmurile muzicale și versurile încărcate de emoție vor rezona lăuntric cu fiecare dintre noi”, se arată în prezentarea spectacolului. Se va juca în sala mare, de la ora 19.00.

Soliști: Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Romeo Cornelius, Andrei Petruș, Ema Dumitran, Mădălina Rogojan, Laura Bucureștean, Alex Rusu, Alexia Florescu, Diana Topan.
Instrumentiști: Florin Varga, Bogdan Rogojan, Florin Ștefan, Petru Damșa, Vasile Pop, Adrian Bogdan, Dan Secheli, Călin Ionce
Regia muzicală: Călin Ionce
Scenografia: Mihai Vălu

Sursă: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Baia Mare | Culinary Experience – Valentine’s Edition

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.