Băimăreanul Walter Übelhart lansează marți, 7 iunie, volumul ”În afara cercului”. ”Dragi prieteni, vă invit să ieșim «În afara cercului». Al cercului interior, al convingerilor, al constrângerilor, al cercului vicios sau al oricărui cerc care nu ne face bine. Să fim liberi în gândire dar să rămânem de bune moravuri, să încercăm să privim lucrurile și dintr-un alt unghi și sa facem lucrurile bine”, aceasta este invitația autorului.

Lansarea va avea loc începând cu ora 20.15, la Teatrul Municipal Baia Mare. ”Cartea este un exercițiu de cunoaștere a propriei ființe, o invitație la reflecție”, spune Walter Übelhart.

Volumul ”În afara cercului” este disponibil în rețeaua de librarii Maralibris din Baia Mare, precum și la librăria privată ”Cartea noastră” (str. Victoriei nr. 47). În curând, și în rețeaua Carturesti din toată țara.

Băimăreanul este autorul romanului ”În umbra lui Shakespeare”, după care a fost realizat filmul ”The Silversmith”, film care a cules numeroși lauri internaționali la cele circa 50 de festivaluri internaționale la care a fost prezent. (G.D.)

Sursă: Walter Übelhart

CITEȘTE ȘI:
Walter Übelhart: ”Un an de zile am ținut manuscrisul închis într-un sertar”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.