”Unele spectacole sunt atemporale și îți rămân întipărite în suflet pentru totdeauna. Așa este și NABUCCO, evenimentul care în vara anului 2016 a cucerit peste 10.000 de spectatori în Piața Unirii, avându-i ca invitați speciali pe soliștii de renume internațional: soprana Dragana Radaković, baritonul Carlos Almaguer și basul Szabó Bálint, sub bagheta Maestrului David Crescenzi”, își amintesc cei de la Opera Națională Română Cluj-Napoca.

”Pe parcursul anului 1841, Verdi a compus opera Nabucodonosor, interpretată în premieră la Scala în anul următor, la data de 9 martie, marcând, fără îndoială, începutul unei cariere artistice strălucitoare și stabilind un record de popularitate păstrat până în zilele noastre”, se menționează în prezentarea spectacolului.

🎶 Marți, 5 mai, de la ora 18.00, sunteți invitați aici pentru a trăi online emoția serii de vară din 2016. Transmisia va fi accesibilă timp de 24 h. Un eveniment sprijinit de Primaria Cluj Napoca și Consiliul Local Cluj-Napoca, organizat în parteneriat cu Asociaţia Culturală Pro Transilvania. Înregistrare realizată în parteneriat cu TVR Cluj.

Sursă informații, video și foto: Opera Națională Română Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.