”Sunt talentaţi, energici şi ştiu exact ce îşi doresc. Au o atitudine de învingători şi vin cu paşi repezi din urmă, ameninţând cu detronarea din topurile muzicale a starurilor în vogă. Fiecare dintre ei este, deocamdată, «Vedeta familiei», dar în curând ei vor fi cunoscuţi de o ţară întreagă! Pentru că, din 3 decembrie, la TVR 1 începe emisiunea care le este dedicată, un talent-show în care protagonişti sunt copii între 5 şi 11 ani care vin să arate că talentul se moşteneşte. Îi vom cunoaşte, pe rând, în fiecare sâmbătă dimineaţă, de la ora 10.00, la «Vedeta familiei», unde vor fi introduşi în scenă de Florina Constantinescu şi Laurenţiu Niculescu” – se arată în comunicatul televiziunii naționale de prezentare a noii emisiuni.

În fiecare ediţie, timp de o oră şi jumătate, trei concurenţi participă la trei probe complexe, în care trebuie să impresioneze prin vocea lor: o probă care îi ajută pe cei mici să se acomodeze mai uşor cu atmosfera concursului, ce presupune interpretarea unei piese alături de un membru al familiei, o probă în care tinerii artişti sunt pe cont propriu pe scena emisiunii, cântând o melodie la alegere, respectiv o probă ce îi provoacă să arate că pot face faţă cu succes şi unei melodii care îi scoate din zona de confort.

De la masa juriului, Matilda Pascal Cojocăriţa, Elena Gheorghe şi Radu Ştefan Bănică analizează prestaţiile concurenţilor, dar îi şi ajută cu sfaturi pentru cariera pe care îşi doresc s-o îmbrăţişeze. Iar în culise, „cârcotaşii” emisiunii – două fetiţe şi doi băieţei – găsesc (sau nu) cusururi momentelor de pe scenă. Îi însoţeşte frumoasa Mia (Maria Sorescu), asistenta prezentatorilor competiţiei.

Sursă informații și foto: TVR

CITEȘTE ȘI: După 20 de ani, contratenorul Romeo Cornelius revine pe scena Teatrului Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.