Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș a pregătit, împreună cu echipa Twinkl, încă o vănătoare de comori, pe care copiii o pot parcurge atât în clădirea pavilionară, cât și în Muzeul Satului.

Copiii vor descoperi o mascotă personalizată, pisicuța roșcată, căreia trebuie să îi dea de urmă folosindu-se de hărți interactive pe care le găsesc la poartă. La plecare, vor putea lua acasă un desen de colorat cu mascota, de care se vor putea bucura și mai târziu. Pachetul cu resurse personalizate pentru copii a fost realizat de Twinkl și poate fi descărcat și de pe site, cu un cont gratuit, care poate fi creat introducând adresa de e-mail și o parolă.

”Vă invităm, așadar, să descoperiți traseul indicat de pisicuța roșcată, mascota realizată de Twinkl!” – e invitația celor de la muzeu.

Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș a fost inclus în campania Vizite interactive la muzeu, demarată de Twinkl, cu scopul de a le oferi copiilor experiențe captivante în muzeele din România.

Sursă informații și foto: Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară

CITEȘTE ȘI: Festivalul Artelor “Repere, Mituri, Identități”, la Muzeul Satului din Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.