Ateliere, jocuri și povești cu tâlc așteaptă să fie descoperite pe pagina de Facebook a Teatrului ”Ion Creangă”, spațiul virtual unde prind viață surprizele puse la cale de eroii năzdrăvani, dar și de spiridușii care li se alătură, în pragul sărbătorilor de iarnă.

🚂 Ateliere de bricolaj cu idei năstrușnice, dar și atelierele de decorațiuni și ornamente pentru Crăciun pot fi urmărite în seria ”Unu, doi, construiește cu noi!” Sunt recomandate copiilor cu vârsta peste 4 ani, iar lista de activități este actualizată în fiecare săptămână. Primele trei ateliere, realizate cu ajutorul simpaticei Rița-Veverița (interpretată de Andra Mirescu) sunt deja disponibile online, pentru a pune la încercare dexteritatea și creativitatea copiilor.

⛄️ ”Unu, doi, joacă-te cu noi!” aduce propuneri de jocuri și exerciții care activează imaginația și garantează distracția. Explicate și demonstrate de actorii Teatrului ”Ion Creangă”, activitățile se pot realiza atât în grupuri mici (și foarte mici), cât și cu participarea întregii familii, pentru copiii care vor să-și invite la joacă părinții, frații și bunicii. Primul joc, ”Hai-hui cu Statui prin orașul emoțiilor”, va putea fi urmărit începând de duminică, 6 decembrie.

❄️Seria ”Povești cu tâlc, eroi și zmei” aduce laolaltă un povestitor talentat și un ilustrator inspirat care transpun în cuvinte și desene o poveste clasică. Primul basm ilustrat din serie – „Stan Bolovan”, după Ioan Slavici, în lectura lui Cosmin Seleși și cu ilustrații de Mihai Verbițchi – sosește în 🥾🥾ghetuțele electronice în această seară, pentru a fi descoperit în tihnă în ajun de Moș Nicolae.

👀 Pătrundeți aici în spațiu virtual al eroilor și spiridușilor de la ”Ion Creangă”.

Sursă informații și foto: Teatrul ”Ion Creangă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.