Concurenţi care surprind cu talentul şi pregătirea lor vin şi în această duminică să emoţioneze publicul larg şi să aducă voie bună în case. În 25 octombrie, de la ora 21.00, la o nouă ediţie a emisiunii „Vedeta populară”, realizată de Iuliana Tudor, la TVR 1.

Ce facem când avem pe masă o varză şi câţiva morcovi? Majoritatea dintre noi, o salată. Ei bine, o tânără de 18 ani le-a găsit o altă întrebuinţare. Ea cântă la nu mai puţin de 12 instrumente şi pseudoinstrumente de suflat! Surprinzător nu este doar numărul lor, ci şi tipul de obiecte din care pasionata artistă scoate note muzicale. Printre ele, alături de nai sau fluiere, se numără sticla, nuca, varza sau morcovii. În ce măsură va cuceri talentul ei juraţii de la „Vedeta populară” aflăm duminică seară.

Tot atunci veți putea cunoaşte o elevă de liceu care contruieşte roboţi cu care participă la concursuri naţionale, un tânăr crescut cu dragoste într-o familie adoptivă, dar şi un barman fost cântăreţ în strană. Cu toţii au acelaşi ţel: vor să devină „Vedeta populară” a anului. Cine va izbuti să o facă rămâne să vedem în 25 octombrie, la „Vedeta populară”.

Sursa datelor și foto: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.